acupunctara achtergrond
acupunctara logo

CONTACT

U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten en is geheel vrijblijvend en overgaan op behandeling is niet verplicht. Er is geen doorverwijzing nodig.

Acupunctuurpraktijk Acupunctara
Tara van Schaik
Voorsterweg 153 6975 AD Tonden
06 54171271
taravanschaik@acupunctara.nl
Bezoek mijn facebookpagina

lees hier mijn privacy statement

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling bij een aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u hiervan gebruik kunt maken.

Voor een acupunctuurbehandeling kom ik bij u aan huis. Mijn werkgebied ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Ook de omliggende dorpen zoals Brummen, Eerbeek, Twello, Voorst, Tonden, Empe, Wilp, Loenen, Klarenbeek, Eefde, Warnsveld, Baak en Steenderen liggen in mijn werkgebied.

Tara van Schaik

Ik ben Tara van Schaik en gediplomeerd acupuncturist. Ik heb de opleiding acupunctuur bij Shenzhou open universitiy of TCM in Amsterdam gevolgd. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. Leden van de VBAG hebben een afgeronde beroepsopleiding en medische en psychosociale opleiding op HBO-niveau.

Ik ben altijd geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Aan het begin van mijn loopbaan heb ik een aantal jaar als fitness trainer gewerkt. Tijdens dat werk heb ik de healing/reading opleiding bij Intuïtieve Trainingen gedaan omdat ik de combinatie tussen lichaam en geest belangrijk vind.

Daarna heb ik de opleiding stoelmassage gevolgd. Hierbij kwam ik in contact met de acupunctuur punten. Na een aantal jaar stoelmassage gegeven te hebben, heb ik de opleiding acupunctuur gevolgd, omdat de acupunctuur mij bleef interesseren. Tevens heb ik de medische en psychosociale opleiding gevolgd volgens de PLATO-eisen.

Tara van Schaik