Acupunctuur behandeling thuis in Zutphen
Acupunctuur Praktijk Acupunctara in Zutphen

ACUPUNCTUUR BEHANDELING IN ZUTPHEN

Zoekt u een acupuncturist in Zutphen?

Voor een acupunctuur behandeling kom ik bij u aan huis in Zutphen zodat u zich volledig kunt ontspannen in de veilige omgeving van uw huis. Ik heb een speciale ergonomische stoel waarin ik de acupunctuur behandeling geef. Deze zit erg comfortabel, als u om wat voor reden dan ook niet in de stoel kunt zitten kan ik ook een behandeling op een andere plaats geven zoals een bank of bed. De behandeling duurt ongeveer 40min.

Wat is traditionele Chinese Acupunctuur?

Acus= naald Pungere= steken 针灸

Acupunctuur komt oorspronkelijk uit China en wordt al meer dan 2500 jaar toegepast als genees wijze. Volgens de Chinese filosofie behoort er in het lichaam een evenwicht te bestaan tussen twee tegengestelde krachten maar deze krachten vullen elkaar ook aan Yin en Yang. Als de yin en yang niet in evenwicht zijn kan dit lijden tot klachten. Zowel lichamelijk als psychisch. lees hier meer over acupunctuur...

Intake gesprek

Voor het intake gesprek kom ik bij u thuis in Zutphen. Tijdens de intake vindt een kennismakingsgesprek plaats waar bij ik u vragen stel aan de hand van een anamnese formulier en naar uw verhaal luister. Hierna voer ik een traditionele Chinese pols- en/of tongdiagnose uit. Deze beide factoren gebruik ik om een diagnose te stellen en een behandel plan te maken. Direct na het intake gesprek geef ik een acupunctuur behandeling. Het intake gesprek duurt ongeveer 20 minuten hiervoor breng ik geen extra kosten in rekening.

Acupunctuur Behandeling in Zutphen

Ik geef acupunctuur behandelingen in Zutphen o.a gericht op stopen met roken, hooikoorts en nog veel meer. Voor de acupunctuur behandeling neemt u plaats op mijn ergonomische stoel die ik bij me heb. Deze stoel kan overal neer gezet worden waar u zich het prettigst voelt. Voor de acupunctuur behandeling gebruik ik steriele wegwerp naalden. Dit zijn speciale acupunctuur naalden die na elke behandeling worden weg gegooid. De acupunctuur naalden hebben een doorsnede van 0,22 tot 0,25 mm en worden op verschillende speciale acupunctuur punten in het lichaam ingebracht. Deze naalden blijven dan ongeveer 20 min. in het lichaam. Het inbrengen van de naald kunt u voelen als een klein prikje maar doet bijna geen pijn na dat ze ingebracht zijn voel je de naalden niet meer. Bekijk hier de tarieven.

Contact

NIEUWS

hooikoorts

Hooikoorts

01 april 2018

lees wat acupunctuur voor jou kan doen tegen hooikoorts

Lees meer..
roken

Stoppen met roken

01 oktober 2018

lees wat acupunctuur voor jou kan doen om te stoppen met roken

Lees meer..
acupunctara

Acupunctuur voor kinderen

01 januari 2018

lees meer over acupunctuur bij kinderen


Lees meer..

CONTACT

U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten en is geheel vrijblijvend en overgaan op behandeling is niet verplicht. Er is geen doorverwijzing nodig.

Acupunctuurpraktijk Acupunctara
Tara van Schaik
Voorsterweg 153 6975 AD Tonden
06 54171271
taravanschaik@acupunctara.nl
Bezoek mijn facebookpagina

lees hier mijn privacy statement

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling bij een aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u hiervan gebruik kunt maken.

Voor een acupunctuurbehandeling kom ik bij u aan huis. Mijn werkgebied ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Ook de omliggende dorpen zoals Brummen, Eerbeek, Twello, Voorst, Tonden, Empe, Wilp, Loenen, Klarenbeek, Eefde, Warnsveld, Baak en Steenderen liggen in mijn werkgebied.