acupunctara achtergrond
acupunctara logo

ACUPUNCTUUR BEHANDELING VOLWASSENEN

Intake gesprek

Tijdens de intake vindt een kennisgesprek plaats waarbij ik je vragen stel en naar je verhaal luister. Hierna voer ik een traditionele Chinese pols- en tongdiagnose uit. Deze beide factoren gebruik ik om een diagnose te stellen en een behandel plan te maken. Na de intake kan er direct een behandeling gestart worden of een vervolg afspraak gemaakt worden.

Behandeling

Voor de behandeling zelf gebruik ik dunne steriele wegwerp naalden dit zijn speciale acupunctuur naalden die na elke behandeling worden weg gegooid. De acupunctuur naalden hebben een doorsnede van 0,22 tot 0,25 mm en worden op verschillende speciale acupunctuur punten in het lichaam ingebracht. Deze naalden blijven dan ongeveer 20 min. in het lichaam. Het inbrengen van de naald kunt u voelen als een klein prikje maar doet bijna geen pijn na dat ze ingebracht zijn voel je de naalden niet meer.

NIEUWS

hooikoorts

Hooikoorts

01 april 2018

lees wat acupunctuur voor jou kan doen tegen hooikoorts

Lees meer..
roken

Stoppen met roken

01 oktober 2018

lees wat acupunctuur voor jou kan doen om te stoppen met roken

Lees meer..
acupunctara

Acupunctuur voor kinderen

01 januari 2018

lees meer over acupunctuur bij kinderen


Lees meer..

CONTACT

U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten en is geheel vrijblijvend en overgaan op behandeling is niet verplicht. Er is geen doorverwijzing nodig.

Acupunctuurpraktijk Acupunctara
Tara van Schaik
Voorsterweg 153 6975 AD Tonden
06 54171271
taravanschaik@acupunctara.nl
Bezoek mijn facebookpagina

lees hier mijn privacy statement

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling bij een aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u hiervan gebruik kunt maken.

Voor een acupunctuurbehandeling kom ik bij u aan huis. Mijn werkgebied ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Ook de omliggende dorpen zoals Brummen, Eerbeek, Twello, Voorst, Tonden, Empe, Wilp, Loenen, Klarenbeek, Eefde, Warnsveld, Baak en Steenderen liggen in mijn werkgebied.