acupunctara achtergrond
acupunctara logo

ACUPUNCTUUR BEHANDELING IN TWELLO

Voor een acupunctuurbehandeling kom ik bij u thuis in Twello. Zodat u zich volledig kunt ontspannen in de veilige omgeving van uw huis.
Ik heb een speciale ergonomische stoel waarin ik de behandeling geef.
Deze zit erg comfortabel, als u om wat voor reden dan ook niet in de stoel kunt zitten kan ik ook een behandeling op een andere plaats geven zoals een bank of bed.
De behandeling duurt ongeveer 40min.

Intake gesprek

Tijdens de intake vindt een kennisgesprek plaats waarbij ik je vragen stel en naar je verhaal luister. Hierna voer ik een traditionele Chinese pols- en tongdiagnose uit. Deze beide factoren gebruik ik om een diagnose te stellen en een behandel plan te maken. Na de intake kan er direct een behandeling gestart worden of een vervolg afspraak gemaakt worden.

Behandeling

Acupunctuur behandeling volwassenen
Acupunctuur behandeling kinderen
Oor acupunctuur

Contact

NIEUWS

hooikoorts

Hooikoorts

01 april 2018

lees wat acupunctuur voor jou kan doen tegen hooikoorts

Lees meer..
roken

Stoppen met roken

01 oktober 2018

lees wat acupunctuur voor jou kan doen om te stoppen met roken

Lees meer..
acupunctara

Acupunctuur voor kinderen

01 januari 2018

lees meer over acupunctuur bij kinderen


Lees meer..

CONTACT

U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten en is geheel vrijblijvend en overgaan op behandeling is niet verplicht. Er is geen doorverwijzing nodig.

Acupunctuurpraktijk Acupunctara
Tara van Schaik
Voorsterweg 153 6975 AD Tonden
06 54171271
taravanschaik@acupunctara.nl
Bezoek mijn facebookpagina

lees hier mijn privacy statement

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling bij een aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u hiervan gebruik kunt maken.

Voor een acupunctuurbehandeling kom ik bij u aan huis. Mijn werkgebied ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Ook de omliggende dorpen zoals Brummen, Eerbeek, Twello, Voorst, Tonden, Empe, Wilp, Loenen, Klarenbeek, Eefde, Warnsveld, Baak en Steenderen liggen in mijn werkgebied.