acupunctara achtergrond
acupunctara logo

ACUPUNCTUUR BEHANDELING KINDEREN

Kinderen of baby's van alle leeftijden reageren opvallend goed op een acupunctuurbehandeling. Het energiesysteem van een kind is nog zuiver on volop in ontwikkeling. Hierdoor zijn veel klachten en aandoeningen bij kinderen goed te behandelen met acupunctuur.

Nou is het feit dat kinderen en ook volwassenen het idee om geprikt te worden niet leuk vinden. Gelukkig zijn de acupunctuur naalden heel klein en bij kinderen gebruiken we extra dunne naalden. De meeste kinderen en ook volwassenen ervaren dit als een muggen steekje. Bij kinderen hoeft de naald maar heel kort in het lichaam te blijven en bij de kleinste kan de naald direct na stimuleren worden verwijderd.

Ik maak bij kinderen ook veel gebruik van een naaldloze elektro stimulatie pen, dit is geheel pijnloos. Met behulp van hele lichte stroomstimulatie stimuleer ik de punten een voor een. Soms maak ik ook gebruik van naaldloze oor acupunctuur. Dan plak ik een paar pleisters op het oor met hier in een zaadje die een aantal dagen blijft zitten.

Gezondheids- of ontwikkelingsklachten van baby’s, (jonge) kinderen en pubers, die we met acupunctuur vaak goed kunnen behandelen, liggen rond deze problemen: Zwakke constitutie, slechte weerstand, weinig vitaliteit;

Voor meer informatie kunt u een gratis en vrijblijvende afspraak maken voor een intake gesprek ik kom aan huis zodat het kind in zijn of haar eigen veilige omgeving behandeld kan worden. Jonge kinderen zitten tijdens de behandeling altijd bij de moeder of vader op schoot.

NIEUWS

hooikoorts

Hooikoorts

01 april 2018

lees wat acupunctuur voor jou kan doen tegen hooikoorts

Lees meer..
roken

Stoppen met roken

01 oktober 2018

lees wat acupunctuur voor jou kan doen om te stoppen met roken

Lees meer..
acupunctara

Acupunctuur voor kinderen

01 januari 2018

lees meer over acupunctuur bij kinderen


Lees meer..

CONTACT

U kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten en is geheel vrijblijvend en overgaan op behandeling is niet verplicht. Er is geen doorverwijzing nodig.

Acupunctuurpraktijk Acupunctara
Tara van Schaik
Voorsterweg 153 6975 AD Tonden
06 54171271
taravanschaik@acupunctara.nl
Bezoek mijn facebookpagina

lees hier mijn privacy statement

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling bij een aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar of u hiervan gebruik kunt maken.

Voor een acupunctuurbehandeling kom ik bij u aan huis. Mijn werkgebied ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Ook de omliggende dorpen zoals Brummen, Eerbeek, Twello, Voorst, Tonden, Empe, Wilp, Loenen, Klarenbeek, Eefde, Warnsveld, Baak en Steenderen liggen in mijn werkgebied.