acupunctara achtergrond
acupunctara logo

Acupunctuur - Moxa - Massage

acupunctara achtergrond
acupunctara logo

Acupunctuur - Moxa - Massage

Beste cliënt, Lees hier meer over de maatregelen die ik neem om het coronavirus tegen te gaan... Lees hier het complete bericht...

Acupunctuur praktijk Acupunctara geeft Moxa, Massage en Acupunctuur in ZutphenZoek je naar acupunctuur in Zutphen?

Voor een acupunctuur behandeling kom ik bij je aan huis in Zutphen zodat je je volledig kunt ontspannen in de veilige omgeving van jouw huis. Ik heb een speciale ergonomische stoel waarin ik de acupunctuur behandeling geef. Deze zit erg comfortabel, als je om wat voor reden dan ook niet in de stoel kunt zitten kan ik ook een behandeling op een andere plaats geven zoals een bank of bed. bekijk hier welke behandelingen ik geef.

Wat is traditionele Chinese Acupunctuur?

Acus= naald Pungere= steken 针灸

Acupunctuur komt oorspronkelijk uit China en wordt al meer dan 2500 jaar toegepast als genees wijze. Volgens de Chinese filosofie behoort er in het lichaam een evenwicht te bestaan tussen twee tegengestelde krachten maar deze krachten vullen elkaar ook aan Yin en Yang. Als de yin en yang niet in evenwicht zijn kan dit lijden tot klachten. Zowel lichamelijk als psychisch. lees hier meer over acupunctuur...

Intake gesprek

Voor het intake gesprek kom ik bij je thuis in Zutphen. Tijdens de intake vindt een kennismakingsgesprek plaats waar bij ik u vragen stel aan de hand van een anamnese formulier en naar je verhaal luister. Hierna voer ik een traditionele Chinese pols- en/of tongdiagnose uit. Deze beide factoren gebruik ik om een diagnose te stellen en een behandel plan te maken. Direct na het intake gesprek geef ik een acupunctuur behandeling. Het intake gesprek duurt ongeveer 20 minuten.

Acupunctuur Behandeling in Zutphen

Ik geef acupunctuur behandelingen in Zutphen o.a gericht op stopen met roken, hooikoorts en nog veel meer. Voor de acupunctuur behandeling neem je plaats op mijn ergonomische stoel die ik bij me heb. Deze stoel kan overal neer gezet worden waar jij je het prettigst voelt. Voor de acupunctuur behandeling gebruik ik steriele wegwerp naalden. Dit zijn speciale acupunctuur naalden die na elke behandeling worden weg gegooid. De acupunctuur naalden hebben een doorsnede van 0,22 tot 0,25 mm en worden op verschillende speciale acupunctuur punten in het lichaam ingebracht. Deze naalden blijven dan ongeveer 20 min. in het lichaam. Het inbrengen van de naald kun je voelen als een klein prikje maar doet bijna geen pijn na dat ze ingebracht zijn voel je de naalden niet meer.

tara van schaik

Mijn naam is Tara van Schaik van Acupunctuur praktijk Acupunctara. Ik kom graag bij je thuis om een behandeling of massage te geven, zodat jij je volledig kunt ontspannen in de veilige omgeving van jouw huis. Ik ben werkzaam in de regio Apeldoorn Deventer Zutphen.

Bekijk hier welke behandelingen en therapieën ik nog meer geef en de tarieven.

Nieuws