acupunctara achtergrond
acupunctara logo

Acupunctuur - Moxa - Massage

acupunctara achtergrond
acupunctara logo

Acupunctuur - Moxa - Massage

Beste cli├źnt, Lees hier meer over de maatregelen die ik neem om het coronavirus tegen te gaan... Lees hier het complete bericht...

Acupunctara geeft Acupunctuur, Moxa en Massage in Deventer.Woon jij in Deventer en omgeving en wil jij een acupunctuur behandeling? Dan ben je bij acupunctara aan het goede adres.

Acupunctara verzorgt acupunctuur behandelingen, Moxa en massage bij jou aan huis in Deventer en omgeving. Voor de behandeling zit je in een ergonomische stoel waar je je compleet in kunt ontspannen. Als je om wat voor reden dan ook niet inde stoel kunt zitten kan ik ook een acupunctuur behandeling op een andere plaats geven zoals een bank of bed.

tara van schaik

Ik ben Tara van Schaik en gediplomeerd Acupuncturist. Ik geef al een aantal jaar acupunctuur behandelingen en in 2016 ben ik mijn eigen praktijk Acupunctara gestart. Ik vind het fijn om met mensen te werken en vind acupunctuur een hele fijne manier om mensen te helpen.

Wat is Acupunctuur?

Acupunctuur komt oorspronkelijk uit China en wordt daar al meer dan 2500 jaar uit geoefend. Met behulp van kleine naaldjes die in zogeheten acupunctuur punten worden geprikt wordt het zelf helend vermogen van het lichaam aangezet. Er zijn vele wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de effecten van acupunctuur. Uit deze onderzoeken is een lijst gekomen met ziekte beelden die goed behandeld kunnen worden met acupunctuur. Zoals onder andere:

Stoppen met roken in Deventer

Wil jij graag stoppen met roken? Maar heb je wat extra hulp nodig . Dan is acupunctuur een goede keus. Acupunctara bied een traject aan van 7 behandelingen in 3 maanden waardoor het stoppen makkelijker wordt. Klik hier voor meer informatie over stoppen met roken in Deventer.

Heb je vaak last van hoofdpijn of migraine?

Probeer een acupunctuur behandeling. Acupunctuur werkt pijnstillend, ontsteking remmend en stemming verbeterend lees hier meer over acupunctuur behandeling bij hoofdpijn of migraine in Deventer.

Heb je last van hooikoorts?

Acupunctuur kan de klachten van hooikoorts verlichten/ verminderen. Met een acupunctuur behandeling tegen hooikoorts richt ik de behandeling op het versterken van het immuunsysteem waardoor de klachten tijdens het hooikoorts seizoen sterk vermindert zullen zijn. Klik hier voor meer informatie over hooikoorts behandeling in Deventer.

Acupunctuur Behandeling bij kinderen. (kinderacupunctuur)

Ik behandel graag kinderen kinderen reageren vaak goed op acupunctuur. Het voordeel is dat ik aan huis kom zodat het kind in zijn eigen veilige omgeving behandeld kan worden. Voor de acupunctuur behandeling bij kinderen gebruik ik meestal een electroacupunctuur pen en oor acupunctuur met behulp van pleistertjes met een koolzaadje er in. Dit is geheel pijnloos. De meeste kinderen vinden het leuk als ik een acupunctuur behandeling geef en dat zie ik als een groot compliment. Klik hier voor meer informatie over acupunctuur behandelingen bij kinderen in Deventer.

Bekijk hier welke behandelingen en therapie├źn ik nog meer geef en de tarieven.

Nieuws