acupunctara achtergrond
acupunctara logo

Acupunctuur behandeling in Brummen

Zoek je een acupuncturist in Brummen?

Voor een acupunctuur behandeling kom ik bij je aan huis in Brummen zodat je je volledig kunt ontspannen in de veilige omgeving van jouw huis. Ik heb een speciale ergonomische stoel waarin ik de acupunctuur behandeling geef. Deze zit erg comfortabel, als je om wat voor reden dan ook niet in de stoel kunt zitten kan ik ook een behandeling op een andere plaats geven zoals een bank of bed. De behandeling duurt ongeveer 40min.

Wat is traditionele Chinese Acupunctuur?

Acus= naald Pungere= steken 针灸

Acupunctuur komt oorspronkelijk uit China en wordt al meer dan 2500 jaar toegepast als genees wijze. Volgens de Chinese filosofie behoort er in het lichaam een evenwicht te bestaan tussen twee tegengestelde krachten maar deze krachten vullen elkaar ook aan Yin en Yang. Als de yin en yang niet in evenwicht zijn kan dit lijden tot klachten. Zowel lichamelijk als psychisch. lees hier meer over acupunctuur...

Intake gesprek

Voor het intake gesprek kom ik bij je thuis in Brummen. Tijdens de intake vindt een kennismakingsgesprek plaats waar bij ik u vragen stel aan de hand van een anamnese formulier en naar je verhaal luister. Hierna voer ik een traditionele Chinese pols- en/of tongdiagnose uit. Deze beide factoren gebruik ik om een diagnose te stellen en een behandel plan te maken. Direct na het intake gesprek geef ik een acupunctuur behandeling. Het intake gesprek duurt ongeveer 20 minuten.

Acupunctuur Behandeling in Brummen

Ik geef acupunctuur behandelingen in Brummen o.a gericht op stopen met roken, hooikoorts en nog veel meer. Voor de acupunctuur behandeling neemt u plaats op mijn ergonomische stoel die ik bij me heb. Deze stoel kan overal neer gezet worden waar jij je het prettigst voelt. Voor de acupunctuur behandeling gebruik ik steriele wegwerp naalden. Dit zijn speciale acupunctuur naalden die na elke behandeling worden weg gegooid. De acupunctuur naalden hebben een doorsnede van 0,22 tot 0,25 mm en worden op verschillende speciale acupunctuur punten in het lichaam ingebracht. Deze naalden blijven dan ongeveer 20 min. in het lichaam. Het inbrengen van de naald kun je voelen als een klein prikje maar doet bijna geen pijn na dat ze ingebracht zijn voel je de naalden niet meer.

Bekijk hier welke behandelingen en therapieën ik nog meer geef en de tarieven.

Nieuws

Contact

Acupunctuurpraktijk Acupunctara

Tara van Schaik
Voorsterweg 153
6975 AD Tonden

tel: 0645171271


lees hier mijn privacy statement

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling bij een aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of je hiervan gebruik kunt maken.

Voor een acupunctuurbehandeling kom ik bij je aan huis. Mijn werkgebied ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Ook de omliggende dorpen zoals Brummen, Eerbeek, Twello, Voorst, Tonden, Empe, Wilp, Loenen, Klarenbeek, Eefde, Warnsveld, Baak en Steenderen liggen in mijn werkgebied.