acupunctara achtergrond
acupunctara logo

Acupunctuur - Moxa - Massage

acupunctara achtergrond
acupunctara logo

Acupunctuur - Moxa - Massage

Heb je last van migraine of (spannings) hoofdpijn?

tara van schaik

20-11-2018

Wil je met behulp van acupunctuur je migraine / hoofdpijn laten behandelen? Dan kan ik je daarbij helpen.

Wat is Migraine?

Migraine is een aanval van hevige hoofdpijn vaak aan één kant van het hoofd. Migraine treedt op als de bloedvaten in het hoofd opzwellen en zich verwijden en zich snel daarna weer vernauwen. Er zijn verschillende vormen van migraine waaronder de meest voorkomende :

hoofdpijn

Bij gewone migraine heb je last van hevige kloppende hoofdpijn, soms met misselijkheid en overgeven. Bij aura migraine kun je naast deze verschijnselen ook last hebben van:

Acupunctuur behandeling bij migraine of bij hoofdpijn

Door het stimuleren van acupunctuurpunten met behulp van acupunctuur naalden kan het lichaam specifieke stofje aanmaken zoals:

Dit heeft een gunstige invloed op de pijn en hormoonspiegel en kom je als mens meer in balans. Meer informatie over het in balans brengen van het lichaam door Yin Yang en de 5 elementen.

8 tot 12 behandelingen zijn vaak al heel effectief

Het aantal behandelingen is natuurlijk persoonsgebonden:

Wetenschap en WHO:

acupunctuur is effectief bij hoofdpijn en migraine. Moderne wetenschappelijke studies tonen aan dat acupunctuur bij meer dan 100 aandoeningen vaak goed werkt. WHO heeft een lijst samengesteld waarbij acupunctuur goed werkt hieronder valt ook migraine en hoofdpijn

Wil je een behandeling tegen hoofdpijn? Neem dan contact op.