acupunctara achtergrond
acupunctara logo
acupunctara achtergrond
acupunctara logo

Tuina Zen Massage

tara van schaik

14-06-2020

Wat is een Tuina Zen Massage?

Tuina is een Chinese vorm van massage. De massage werkt op de meridianen en acupunctuur punten. Met verschillende grepen worden de meridianen en acupunctuur punten gestimuleerd.

massage

Waarom zou een Tuina Zen massage mij helpen?

Omdat wij in deze westerse maatschappij vaak druk zijn met zorgen, voor gezin, je werk, relatie, sociale contacten vraagt dit veel energie. Dat kan soms tot uiting komen als hoofdpijn, nek pijn, of schouder klachten. Tuina Zen Massage kan rust brengen en de pijn weghalen. Door het stimuleren van bepaalde punten kan de yin en yang in het lichaam in balans komen. De Tuina Zen massage bevorderd de circulatie van de Qi en Bloed waardoor je je weer beter in je vel voelt en hoofdpijn nek pijn en schouder klachten snel verminderen of weg gaan. Bij de Tuina Zen massage kom je in een diepe ontspanning.

Tuina Zen helpt o.a. bij:

Wil je graag een Tuina Zen massage? Neem dan contact op.

Contact

Acupunctuurpraktijk Acupunctara

Tara van Schaik
Voorsterweg 153
6975 AD Tonden

tel: 0645171271


lees hier mijn privacy statement

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling bij een aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of je hiervan gebruik kunt maken.

Voor een acupunctuurbehandeling kom ik bij je aan huis. Mijn werkgebied ligt in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Ook de omliggende dorpen zoals Brummen, Eerbeek, Twello, Voorst, Tonden, Empe, Wilp, Loenen, Klarenbeek, Eefde, Warnsveld, Baak en Steenderen liggen in mijn werkgebied.